19 maj 2019
19maj #2019 – Erik â€Derelict†Löth
Älgört- hur sommarn doftar,
Järnayogurt-smör och rädisor..
Cava Methode Ancestral, ELS VIGNERONS
/ gurka libbsticka äpple
Almfrukt, färsk Älvdalsrom, raps från Åtuna socken- Eriks rabarb
Brännässlor, stickig djävla abborre- ängsyra från Skilleby
Grön sparris från Stenhusesparris, sparris, sparris, sparris
Le Sa Vient d’Oú Magnum, Anne et Jean- Francois GANEVAT
/ morot kamomill honung från Mörkö
Ung vitlök från Nibble i Järna, hasselnötter och Wrångebäckenost
”sotare”, Källbykål, och pepparrot, Kohageägg
Táganan Blanco 2017, ENVINATE
/ havtorn, granblomma
Nibblegris, stekt havre, Liss-Ellas guldsenap,
Örebro Bitter, lingon
Les Ganivet 2009, Philippe JAMBON
/ blåbär gurka lagerblad
Rabarber från Kohagen, libbsticka Nibble i Järna, brynt smör
Blommor- Erik’sss
Alcôve Maury Grenat 2012, CLOS DES VINS D’AMOUR
/ rosenblad från Kohagen frysta jordgubbar
Mat 619
Vin 619
/ alkoholfritt 419