19 maj 2019

19maj #2019 – Erik ”Derelict” Löth

Älgört- hur sommarn doftar,
Järnayogurt-smör och rädisor..
Cava Methode Ancestral, ELS VIGNERONS
/ gurka libbsticka äpple

Almfrukt, färsk Älvdalsrom, raps från Åtuna socken- Eriks rabarb
Brännässlor, stickig djävla abborre- ängsyra från Skilleby
Grön sparris från Stenhusesparris, sparris, sparris, sparris
Le Sa Vient d’Oú Magnum, Anne et Jean- Francois GANEVAT 
/ morot kamomill honung från Mörkö

Ung vitlök från Nibble i Järna, hasselnötter och Wrångebäckenost
”sotare”, Källbykål, och pepparrot, Kohageägg
Táganan Blanco 2017, ENVINATE
/ havtorn, granblomma

Nibblegris, stekt havre, Liss-Ellas guldsenap, 
Örebro Bitter, lingon
Les Ganivet 2009, Philippe JAMBON
/ blåbär gurka lagerblad

Rabarber från Kohagen, libbsticka Nibble i Järna, brynt smör
Blommor- Erik’sss
Alcôve Maury Grenat 2012, CLOS DES VINS D’AMOUR
/ rosenblad från Kohagen frysta jordgubbar

Mat 619
Vin 619
 / alkoholfritt 419


 

19 glas

info@19glas.com
sms/röst +46(0)739 807 701


Copyright 2024 Cookies | Webbplatskarta | Producerad av Piliz

Top