STORSJÖYRAN
SLAKTARN#19GLAS
Johan köper hela djur, styckar och förädlar gräsbetes kossor, fritt bökande grisar,
lokala lamm och snart också kycklingar och kalkoner!
I köttdisken hittar ni honom med ett leende just i färd med att tipsa om
styckningsdetaljer och tillagningsmetoder, i köket lagar han naturligtvis tartar och korv!
Nos till svans, på riktigt, ärtsoppa på torsdagar å kanske också som lunch även på fredag.
Parfait d’Amour med björksavsirap så länge vi har någon kvar!
Fjällkossans svans som Risotto, Porchetta av Görviksgrissidan, lördags lunchen #brunch
Vi serverar assietter inte enligt tallriksmodellen, det går bra att dela på de flesta,några kanske hen vill ha flera av, kombinationerna är många och det är vinerna också!
Vinbaren tillför med #19glas ändå mera glädje till butiken, med vinet människans bästa vän, sedan i alla fall 8500 år!
Det hela är tänkt att gå till så här, ni kommer hit, ni får en plats,
vi börjar med vin och sedan något att äta, mera vin.., enkelt.
Varmt välkomna!
#relationsmat
#vin
#wine
#vino