STORSJÖYRAN

SLAKTARN#19GLAS

Johan köper hela djur, styckar och förädlar gräsbetes kossor, fritt bökande grisar, 
lokala lamm och snart också kycklingar och kalkoner!
I köttdisken hittar ni honom med ett leende just i färd med att tipsa om 
styckningsdetaljer och tillagningsmetoder, i köket lagar han naturligtvis tartar och korv!
Nos till svans, på riktigt, ärtsoppa på torsdagar å kanske också som lunch även på fredag.
Parfait d’Amour med björksavsirap så länge vi har någon kvar! 
Fjällkossans svans som Risotto, Porchetta av Görviksgrissidan, lördags lunchen #brunch 
Vi serverar assietter inte enligt tallriksmodellen, det går bra att dela på de flesta,några kanske hen vill ha flera av, kombinationerna är många och det är vinerna också!

Vinbaren tillför med #19glas ändå mera glädje till butiken, med vinet människans bästa vän, sedan i alla fall 8500 år!
Det hela är tänkt att gå till så här, ni kommer hit, ni får en plats,
vi börjar med vin och sedan något att äta, mera vin.., enkelt.
Varmt välkomna!
#relationsmat
#vin
#wine
#vino


 

19 glas

info@19glas.com
sms/röst +46(0)739 807 701


Copyright 2024 Cookies | Webbplatskarta | Producerad av Piliz

Top