Start
våra menyer
Boka bord
matkallaren
catering
om-oss

Den lilla restaurangen med stort hjärta

Vår krog må vara liten, men våra ambitioner är stora. 19 Glas är en välrenommerad mysig restaurang i Gamla stan som inte gör avkall på det goda, vare sig det gäller mat eller vin. Hjärta och passion för goda råvaror genomsyrar allt vi gör. Hos oss hittar du enbart ekologiskt producerade råvaror på tallriken. För våra erfarna kockar duger inget annat. 
 
Som gäst hos 19 Glas ska du inte bara känna dig välkommen, du ska känna dig som hemma. Men vi nöjer oss inte med det. Du ska uppleva att du fått något extra, en guldkant på din måltid som du inte får på någon annan restaurang i Gamla stan. En lyx som inte kostar skjortan, men smakar mer. 
 
 

I MATKÄLLAREN FÅR DU VARA IFRED


Lyxen vi bjuder på är, förutom omtanken om våra exceptionellt fina råvaror, omsorgen om dig som gäst. Därför har du hos oss möjlighet att boka Matkällaren. Matkällaren är ingen vanlig restaurang, den är mer än så. Vi föredrar att se den som ett exklusivt mötesrum där du och ditt sällskap i lugn och ro kan avnjuta en delikat måltid baserad på noggrant utvalda råvaror. Vill du bjuda dina kunder på något utöver det vanliga? Fira av en kollega som slutar eller hålla kalas för farmor som fyller jämt? Eller är du helt enkelt ute efter en läcker måltid i avskildhet, bortom krogens stim och stoj? I så fall rekommenderar vi att du bokar Matkällaren, vårt eget chambre séparée. Vår Matkällare lämpar sig utmärkt för sällskap på 9-12 personer som söker något genuint annorlunda. För att ni ska känna att ni kan vara ostörda bokar vi aldrig mer än ett sällskap åt gången.
 

BOKA DITT CHAMBRE SÉPARÉE NU


Boka vår Matkällare och vi garanterar en gastronomisk upplevelse baserad på passionen för goda och ekologiskt hållbara råvaror från sådd till skörd, druva till vin, kalv till ko. Hos oss äter du inte bara gott, du får äta ifred! 

För bordsbeställning boka direkt här. Har du förfrågningar angående bokning går det också bra att maila oss på info@19glas.se. Varmt välkommen! Uppdaterad: 2017-11-13


Öppettider
Öppettider:
Måndag-lördag 12-framåt midnatt
Lunch från 12.00
Middag från 18.00


BIRICHINO BAR
19 Glas
Stora Nygatan 19
Gamla stan, Stockholm
Hitta hit >>
Tel: +46(0)8 723 19 19
info@19glas.com
Öppettider:
Måndag-lördag 12-framåt midnatt
Lunch från 12.00
Middag från 18.00