Middag

#aprilapril

Nu kan ni kan även boka bord för att äta våra ”tallrikar”.

Börja med tilltugg, ta en eller ett par tallrikar, lägg till tillbehör, dela med goda vänner!

Smaka på hela 19glas med vin därtill, ät vår meny;

Carte Blanche- Meny 2018-04-16 

Charkuterier
Air dried breed pig and pork

Bodegas Baron, 
Micaela Manzanilla

Louis Massing, Blanc de Blanc Brut Nature MAGNUM
&
Bortsjtj #19
Beetroot soup, artisan yoghurt

Le Vendaugeur Masque, 
2016 d’une si belle compagnie méridionale
                 
Vouette & Sorbée, 
Saignée de Sorbée 2014


Dinkel- och rotselleriotto
Spelt, celeriac and a lot of cheese from Svedjan
Mas Coutelou, OW1 2015
                                       
Bernhard Ott, 
Feuersbrunner Stein 2015 
                                      

Åländsk regnbåge
Trout, cabbage and green grape jus
Domaine Valette, 
Viré-Clessé 2014
                        
Domaine des Marronnieres, Chablis 2015
 &
Almungekalvbringa, 
morot och sardeller
Veal brisket,carrot and anchovie
Azienda Agricola 
Frank Cornellissen, 
Contadino 2016
                                              
Wine and Soul, 
Pintas Character 2013


Gräddglass, saltkaramell, hasselnöt
House ice cream, 
salty caramel and hazelnuts
Bodegas Baron, 
Xixarito Moscatel

Les Vignerons Catalans, 
Rivesaltes Ambré Hors d’Age 1988

Middagsmeny med Vinpaket #aprilapril 1019 sek

Middag och Champagne alternativet i kursiv stil: 1319 sek

Välkomna till det nya 19 GLAS !

 

 


 

 



 

19 glas bar & matsal
Stora Nygatan 19
Gamla stan , Stockholm


+46 8 723 19 19
info@19glas.com


Copyright 2018 Cookies | Webbplatskarta | Producerad av Piliz

Top