Start
våra menyer
Boka bord
matkallaren
catering
om-oss
Välkommen till 19 Glas              

Välkommen till 19 Glas

När Dagens Nyheter På stan kallade 19 Glas för "ett litet vattenhål för stora vinälskare" blev jag glad, lika glad som över benämningen "liten kvarterskrog med stora ambitioner" som en annan matskribent uttryckte det.
Bägge etiketterna tycker jag stämmer väl in på det vi försöker erbjuda här: möten med människor, mat och dryck som stannar kvar som trevliga upplevelser att minnas – och komma tillbaka till.

19 Glas är en kvarterskrog. Här kan Ni äta vår lunchmeny i lugn och ro, snabbt om Ni behöver, här kan du slinka in hela eftermiddagen för ett glas vin, en god öl, underbara charkuterier och ost i baren - eller en fyrarättersmeny till middag. Kanske börjar du med ett glas i baren och övergår sedan till maten - eller tvärtom. Våra råvaror kommer från omsorgsfullt utvalda leverantörer och i princip allt är ekologiskt odlat, uppfött och slaktat med hänsyn till djuren och köttets kvalitet.                
2013  förstärker vi relationen till våra leverantörer med flera besök, bilder och berättelser kommer Ni få ta del av på hemsidan Facebook och Twitter

19 Glas är en vinbar. Vi har rätt mycket vin på vår Vinlista, nästan alla erbjuder vi på glas. Det gör det enkelt för dig att på ett enkelt sätt få en stor upplevelse. Våra viner kommer från Otago till Sörmland, och hela tiden tillkommer nya spännande viner från vingårdar i såväl gamla som nya världen.

19 Glas är en mötesplats. Vår ambition är att alla gäster verkligen ska känna sig välkomna här, antingen man kommer i sällskap eller slinker in ensam för ett glas i baren. Alla möten som uppstår varje dag, mellan gäster och personal, mellan mat  väntade och oväntade vinval - det är ju det varje arbetsdag handlar om.
Vi har inte så värst många stolar, men vi gör alltid allt vi kan för att erbjuda  plats i vår BAR, MATSAL och MATKÄLLARE!

Varmt välkommen till 19 Glas!
Peter Bennyson med personal
 Uppdaterad: 2012-12-29

Öppettider
Öppettider:
Måndag-lördag 12-framåt midnatt
Lunch från 12.00
Middag från 18.00


BIRICHINO BAR
19 Glas
Stora Nygatan 19
Gamla stan, Stockholm
Hitta hit >>
Tel: +46(0)8 723 19 19
info@19glas.com
Öppettider:
Måndag-lördag 12-framåt midnatt
Lunch från 12.00
Middag från 18.00