Start
våra menyer
Boka bord
matkallaren
catering
om-oss
Frukost       Lunch 2017       Middag       Bar       Vin       öl       Sprit       

Middag

MENU#568

Aptitretare

Amuse bouche

Vin & Natur, Häxan

Palmer & Co,  

Magnum Blanc de Blanc 2005  

&

Rödbeta, krusbär från Kramfors, Kalixlöjrom

Beetroot, wild goose berries and
vendance roe

Christian Venier,  Les Cormiers           

Palmer & Co,  

Magnum Blanc de Blanc 2005  

Rotselleri, buljong, Gotlandstryffel

Celeriac, broth and Swedish truffle

Domaine des Cavarodes,              Savagnin Presse

Hirsch 

Heligenstein Riesling 2011 

 

Torsk, vitkål, smörsås

Cod, cabbage and butter sauce

Domaine Valette, Vire-Clessé

Paul Blanck, Gewurztraminer GC Furstentum VV 2004    

&

Sörmländskt rådjur, 

Brysselkål, vattlingon

Roe deer, Brussel sprouts and
lingonberries

Collecapretta, Le Cese

Tenuta dell’Ornellaia, 

Le Serre Nuove 2013

Svensk ost

Swedish artisanal cheese

Gräddglass, ättiks-maräng och Karl-Johansvamp

Cep Ice cream and vinegar meringue

San Giorgio, MAGICO 

Tokaji Aszú 6 puttonyos 

 
 MENU  #568:  568 sek

Pet Nat-paketet: 784 sek

Champagne alternativet: 973 sek

 

 

 



Uppdaterad: 2017-12-13

Öppettider
Öppettider:
Måndag-lördag 12-framåt midnatt
Lunch från 12.00
Middag från 18.00


SATURDAY SNACKS
19 Glas
Stora Nygatan 19
Gamla stan, Stockholm
Hitta hit >>
Tel: +46(0)8 723 19 19
info@19glas.com
Öppettider:
Måndag-lördag 12-framåt midnatt
Lunch från 12.00
Middag från 18.00